השפית הבאה 6 – משימה ראשונה: צהלה כרמל

יוסי ברויער Comments Off on השפית הבאה 6 – משימה ראשונה: צהלה כרמל
13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

מוסקה במילוי בשר

 

החומרים

1 חציל יפה ומוארך

 

למילוי

 

  • חצי ק"ג בשר
  • 1 בצל
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • אבקת מרק בטעם עוף "אסם"
  • מעט מלח
  •  פלפל שחור גרוס טרי
  •  מעט פפריקה מתוקה
  •  מעט פירורית דקה

 

לציפוי

 

  • 1 ביצה מטובלת
  • פירורית דקה "אסם"

 

לרוטב

 

  • מיכל קטן רסק עגבניות
  • קטשופ מקסיקני
  • פלפל שחור גרוס טרי
  • כף אבקת מרק עוף
  • מעט מים

 

אופן ההכנה

 

  • לפרוס את החציל לפרוסות בגודל שווה, להמליח ולהניח על מסננת למנוחה.
  • להכין את מילוי הבשר לפי סדר המוצרים, את הבצל אני מגרדת במגרדת גסה, מוסיפה את התבלינים ומעט פירורי לחם בסוף לפי הצורך, עד לקבלת עיסה נעימה וטובה.
  • מכינים קציצות לגודל פרוסות החציל, מנגבים את החציל ומניחים את הקציצות בין שתי פרוסות מנגבים מעט בנייר סופג, טובלים בביצה מטובלת ובפרורית דקה של אסם ומטגנים על לקבלת צבע זהוב לחציל.
  • מוציאים מהשמן ומניחים על צלחת מכוסה בנייר סופג.
  • את חומרי הרוטב להכניס לסיר סוטאג' מכינים את הרוטב עד לרתיחה קלה בלבד קלה בלבד,
  • מניחים בזהירות את החציל הממולא ומבשלים כ- 10-15 דקות, זהירות בישול יתר מפורר את החציל.

 

 

 



0 תגובות